Bilder

Snälla, ta inte mina bilder! Jag vill ha dem för mig själv. Vill ni se dem så kolla in bloggen istället.
Tack :)
___________________________________________________________________________

Kommentarer

Svårt att kommentera? Eller kan du inte kommentera?
Klicka på anonym i kommentars fältet och skicka den sedan. OBS! Glöm inte att skriva ditt namn längst ned i din kommentar, annars vet man inte vem som skickat den !
___________________________________________________________________________________

2010-01-03



Konstigt! Det är som att vintern för med sig tröttheten: Som den här natten, jag har sovit 11 ½ timme och är ändå trött redan nu. Och på träningen gäspar vi i takt och påsarna under ögonen blir allt fler... Mycket konstigt! Man vill väl sällan sova på sommaren. Jag menar när klockan är 21.30 och solen fortfarande är uppe så funderar man ju inte ens på att sova, det är ju nästan dag då...!? Fast nu när det är mörkt som i graven och alla sitter och huttrar i mörkret framför TV:n vill man ju nästan sova när hon bara är åtta :O Mycket konstigt!
Nå det är nog så att människan är skapt för att vara med på "alerten" när solen är uppe och sedan vara i ett slags viloläge när det är mörkt. Som att kroppen tror att det är natt fast det egentligen är en mörk årstid bara... / Jag Astrid

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej !
Hoppas att kommentarerna fungerar nu.
Grattis till en ny fin sida.
Trött .....är vi nog alla nu när vi trevar runt här i mörker och kyla men vi piggnar nog till när vi skall få se Michael Jackson is-show imorgon.
I veckan väntar också ett dop i iskyrkan i Jukkasjärvi, ett 8-års kalas och lite andra roligheter.
kARINj